Projectadvies

Ieder project begint bij uw initiatief!

Ontwerp

Op de weg van uw initiatief naar de start van het project zal u voor veel vragen komen te staan. Wij kunnen u bijstaan en begeleiden naar een goed onderbouwd plan voor uw project. Na het doornemen van uw wensen wordt een kostenraming opgesteld, waarmee de haalbaarheid kan worden bekeken. Vervolgens kunnen wij werktekeningen, aanvraagtekening, constructietekeningen en constructieberekeningen voor u aanleveren. Ook het kunnen wij u adviseren op het gebied van interieur en afbouw van uw woning of specifieke ruimte.

Vergunningaanvraag

Valt uw plan buiten het vergunningsvrij bouwen, dan behoort de vergunningsaanvraag ook tot de werkzaamheden welke wij voor u kunnen uitvoeren. Na het indienen van de vergunning kunnen wij het volledige traject met de gemeente doorlopen totdat de vergunning is verkregen.

Projectbegeleiding

Wij kunnen u adviseren op het gebied van budgetten, eventuele budgetramingen voor u opstellen en de volledige coördinatie leiden voor uw bouwproject.

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met Haan Bouw? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Je bericht